Veelgestelde vragen

Waarom kan ik geen losse sessies boeken?


De problemen zijn niet na 1 of 2 sessies weg en daarom betaal je bij mij voor het eindresultaat. Dan heb je de zekerheid dat alles is opgelost als het traject is afgerond. Daarnaast weet je zeker dat er geen extra kosten bij komen.
Kan ik in delen betalen?


Die mogelijkheid is er absoluut. Geef dit aan bij je aanmelding en dan kijken we naar de mogelijkheden.
Heb je algemene voorwaarden?


Ja klik hier of vraag ze op via het contactformulier.
Wat voor diploma’s heb je?


Coach is in Nederland een vrij beroep, iedereen mag zich coach noemen. Dat is aan de ene kant fijn maar zorgt helaas ook voor een wildgroei aan coaches met twijfelachtige kwaliteiten.

Ik begeleid al jaren mensen op een coachende manier; ik heb stagiaires opgeleid en heb jaren gewerkt als schuldhulpverlener waarbij ik mensen met hun financiën hielp. Deze kwaliteiten staan alleen nergens op een diploma.

Sinds ik FYBS coaching heb opgericht doe ik minimaal ieder jaar een studie of cursus om mijn vaardigheden te vergroten of up-to-date te houden. Daarnaast doe ik ook veel aan zelfstudie door middel van het lezen van vakliteratuur en boeken.

Tot nu toe heb ik de volgende opleidingen of cursussen gedaan:

  • Toegepaste psychologie
  • Creatrix Transformologist
  • Effectief communiceren
  • Basismodule Coaching
Deze lijst is verre van volledig omdat ik ook kleinere of op zichzelf staande cursussen of workshops doe. Belangrijk bij het kiezen van een coach is dat je je er goed bij voelt, als je twijfelt aan iemands expertise zou dat al een reden kunnen zijn voor iemand anders te kiezen.
Hoe geef je jouw sessies?


Ik heb een fijne praktijkruimte aan huis, maar mocht je liever een online sessie boeken, dan is dat ook een mogelijkheid.