IMG_1137.jpg

IN 4 WEKEN GELUKKIGER!!!

Fybs logo 3.JPG

Volgens mij kunnen we met zijn allen wel vaststellen dat 2020 ronduit een kakjaar was. Het voelde voor mij een beetje als een lange wandeling te moeten maken terwijl in je schoen je sok afglijdt; het is niet erg genoeg om erbij te gaan zitten maar doorlopen is ook niet helemaal lekker. Maar ik heb hier makkelijk praten want al mijn dierbaren zijn nog gezond en in leven. Gelukkig zit het jaar er bijna op want zo langzamerhand komen de feestdagen alweer in zicht. Maar wat het nieuwe jaar ons allemaal gaat brengen is nog lang niet zeker.

 

Daarom heb ik iets leuks bedacht, in de laatste paar weken van het jaar ga ik een nieuw programma lanceren. In 4 weken tijd gaan we aan de slag om ondanks alles van jouw leven toch een feestje te maken en te zorgen dat jij bruisend van energie en vol goede moed het nieuwe jaar ingaat. 

 

Het programma is splinternieuw en heel eerlijk, nog niet helemaal af. Daarom ga ik het lanceren in de vorm van een pilot; voor een fractie van de prijs ga ik het programma ‘uitproberen’ op een klein groepje. De feedback en ervaringen ga ik gebruiken om mijn programma te finetunen en daarna ook de prijs op te voeren uiteraard. Maar voor het zover is kun jij meedoen aan de pilot en zo profiteren van alle content, materialen, opdrachten én iedere week een live online sessie met mij. Als ik eerlijk kijk naar de inhoud van het programma is de prijs die ik nu vraag echt een tiende van wat het gaat worden. 

 

Dus, ga jij gebruik maken van deze unieke kans? En dit snertjaar afsluiten met een bijzondere ervaring? Ben jij wel toe aan een meevaller? Wil je letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rij? Ga jij in de laatste paar weken van een rampzalig 2020 voor geluk?

 

Geef je dan nu snel op om mee te doen met de pilot voor maar €79!